Bewust Leven!

Neem jij regelmatig de tijd om even te reflecteren op alles wat er gebeurd is die dag, of die week? Dat je gewoon even stil staat bij de dingen die op jouw pad kwamen en wat die met je deden? Of kom je daar nooit aan toe?

Ik denk dat het voor veel vrouwen geldt dat we maar door te rennen en heel veel ballen te gelijk in de lucht te houden. We maken ons druk om wat anderen van ons denken, we moeten presteren, goed voor de dag komen, zorgen dat je gezien en gewaardeerd wordt……voldoen aan alle verwachtingen…. We hebben er nooit bewust ons best voor gedaan, het was nooit een doel voor ons maar toch is dit waar we ‘goed’ in zijn geworden……

Kom jij er nog wel aan toe om even neer te zitten met jezelf?

Kom jij er nog wel eens aan toe om even neer te zitten met jezelf? Als het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, vraag jezelf dan ook eens af of je dat zo wel wilt.

Bewust leven vraagt aandacht! Aandacht voor jouzelf, aandacht voor wat jou raakte en waarom dat zo was. Aandacht voor wat dat zou moeten betekenen voor de prioriteiten die je stelt en de dagelijkse bezigheden die je hebt. Aandacht voor wie je bent bedoeld te zijn.

Jij bent met aandacht gemaakt. God heeft jouw lichaam en jouw de omgeving met aandacht vormgegeven en precies afgestemd zodat jij kunt leven. Neem daarom vandaag het besluit om jouw leven bewust en met aandacht te gaan leven! Aandacht voor wat Hij schiep, aandacht voor wie jij zelf mag zijn.

Blog Atelier for Hope Creatieve Coaching Doetinchem. Bewust leven, geestelijk groeien en verwerken.

Ik loof u omdat ik ontzagwekkend wonderlijk gemaakt ben! – psalm 139 vers 14.