Reviews coaching en creatieve verwerking

Hieronder vindt je een aantal reacties van vrouwen die voor korte of langere tijd van coaching en creatieve verwerking gebruik hebben gemaakt bij Atelier for Hope Doetinchem


Reviews e-mailcoaching

  • Ik ben ontzettend dankbaar voor de creatieve E-Coaching van Fenna! Ik ben in de afgelopen 1,5 jaar zo gegroeid en de ‘hoofd-kennis’van wie God voor mij wil zijn en wie ik ben in Zijn ogen zakt steeds meer naar mijn hart. Ik mag daardoor steeds meer leven hoe God het wil voor mij en ik bloei steeds meer op. De creatieve opdrachten die Fenna geeft zijn heel effectief en ook fijn om te doen. De telefonische gesprekken inspirerend en bemoedigend. Fenna is een heel bijzondere vrouw en kunstenaar met hart voor mensen en voor haar Schepper.

Reviews Persoonlijke gesprekken

  • Mijn dank voor het gesprek. Je hebt me weer op weg geholpen. De opdracht maak ik zeker voor mijzelf af! Ik denk dat ik met Gods hulp de andere kant van de brug ga zien. Het heeft tijd en rust nodig, dat pak ik op. Ik koester het met al het moois om me heen en wat er verder op mijn pad mag komen.

Reviews eenmalig gesprek – creatieve begeleidingssessie op een dagdeel

  • Ik kijk fijn op de creatieve coachingsdag terug. Het is een verademing om gewoon vrijuit te kunnen spreken in een veilige liefdevolle setting. Iemand die moeite doet om te begrijpen wat je bedoelt. Onbevooroordeeld.

Zou je ook graag eens kijken of coaching en/of creatieve verwerking jou kan helpen? Lees op deze website de informatie wat de combinatie van creativitiet en coaching kan betekenen en hoe de persoonlijke gesprekken je kunnen helpen.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen.

Reviews Atelier for Hope Coaching & Creatieve verwerking - Doetinchem

Een creatieve verwerking geeft ruimte voor wat woorden niet kunnen zeggen